NesaDeBeli Admin
Posts : 472 Reputacija : 1 Join date : 26.02.2010 Age : 55 Location : Aleksandrovac
| Naslov: Pisma deci Ned Dec 26, 2010 3:16 pm | |
| Sine, ako ikada budeš čitao ove redove želeo bih da znaš da je moja ljubav prema tebi nešto najlepše što sam doživeo u svom životu. Gledam te kako rasteš i kako postaješ čovek. To u meni budi razna osećanja. osećanje ushićenosti, ali i stanje uplašenosti za tvoju bezbednost. Ja zmnam tvoje godine. Bio sam u njima. Znam da je pred tobom ceo svet za otkrivanje, znam da si od mene nasledio radoznalost koja zna biti i opasna. Ipak, nemam nikakvo pravo da ti branim da taj svet otkrivaš i stičeš sopstvena iskustva. Ipak, daću ti tu i tamo poneki savet da ostane zabeležen u ovom cyber svetu, a ti ako me jednog dana ne bude možeš videti moje skromne reči upućene baš tebi. ( nastaviće se ...)
Poslednji izmenio NesaDeBeli dana Pon Dec 27, 2010 3:16 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
NesaDeBeli Admin
Posts : 472 Reputacija : 1 Join date : 26.02.2010 Age : 55 Location : Aleksandrovac
| Naslov: Re: Pisma deci Pon Dec 27, 2010 3:16 pm | |
| Danas sam ti rekao da sam jedan ponosan otac i da sam ponosan što si ti moj sin. Tebi ovo verovatno znači mnogo, ali ne shvataš dubinu tih reči jer si ih se naslušao tokom svojih 13 godina. Ne znaš kako je to kada tih reči nema, a kada ih jako, jako želiš. Ja ih skoro nikada nisam imao, ali zmaj da ćeš ih od mene slušati sve dok sam živ i u stanju da govorim. Voleo bih kada bi i ti jednoga dana takve reči upućivao svojoj deci. Za ovo javljenje toliko, volim te tiki puno. (nastaviće se ... ) | |
|