Zadnje teme | » Slika za novi forumPet Maj 31, 2024 6:16 am od old » Sest pesama Pet Mar 11, 2016 12:37 pm od NesaDeBeli» Supstance i industrijski preparati koji pomažu razvoj ćelija rakaUto Apr 16, 2013 1:07 pm od NesaDeBeli» Preparati koji pomažu u borbi protiv tumoraUto Apr 16, 2013 1:04 pm od NesaDeBeli» Biljke koje pomažu u borbi protiv tumoraUto Apr 16, 2013 12:26 pm od NesaDeBeli» Rak iz mog uglaUto Apr 16, 2013 12:18 pm od NesaDeBeli» Program Stranka Debelih Srba ( u izradi, potrebna pomoć )Sub Jan 07, 2012 11:40 pm od NesaDeBeli» Poučne priče s raznih strana svetaČet Jun 23, 2011 11:47 am od NesaDeBeli» Link LolickaSre Apr 27, 2011 1:54 pm od NesaDeBeli |
Socialni obeležak stranice | |
|
| Vaša razmišljanja o životu, ljubavi i sreći | |
| | Autor | Poruka |
---|
NesaDeBeli Admin
Posts : 472 Reputacija : 1 Join date : 26.02.2010 Age : 55 Location : Aleksandrovac
| Naslov: Vaša razmišljanja o životu, ljubavi i sreći Čet Mar 04, 2010 2:21 am | |
| Do sada niste pisali nikada o ovim temama. Niko vas o tome nije pitao. Ja vas pitam. Šta mislite?
Poslednji izmenio NesaDeBeli dana Čet Mar 03, 2011 10:57 pm, izmenjeno ukupno 1 puta | |
| | | NesaDeBeli Admin
Posts : 472 Reputacija : 1 Join date : 26.02.2010 Age : 55 Location : Aleksandrovac
| Naslov: Re: Vaša razmišljanja o životu, ljubavi i sreći Čet Mar 04, 2010 11:33 pm | |
| Red bi bilo da ja prvi krenem .
Neko mi je nekad rekao da je ljubav " Livada, puna s cveće kojeg čovek nikad ne može da se namiriše. Što više mirišeš, više ti se miriše." To je bio stariji čovek, seljak, a ja i dan danas pamtim te njegove reči. Rekao bih da je ista stvar i sa srećom. Ko je jednom oseti, stalno je želi. Možda su u prednosti oni koji je nikada nisu doživeli. Oni ne znaju za nešto bolje od dosadnog i učmalog života. Oni ne znaju za tugu, ali ne znaju ni za sreću. Ne verujete da takvi ljudi postoje ? Razmislite još jednom. Večito nezadovoljni, stalno se žale, po difoltu imaju dovoljno za život, ali život ne poznaju u onom njegovom pravom smislu jer o životu nikada nisu ni razmišljali. Ja volim što znam za tugu jer sam posle najvećih tuga bivao najsrećniji.
Toliko od mene za prvi post. Vidimo se. | |
| | | Nevena
| Naslov: Re: Vaša razmišljanja o životu, ljubavi i sreći Pet Mar 05, 2010 1:11 am | |
| Sreća je lepa samo dok se čeka ... Malo šipak. Ja čekam sreću već predugo, a nailazim samo na laži. Nema iskrenosti. Nema poštenja. Svi žele da me iskoriste i odbace. Možda je problem u meni zato što dajem sve što se može dati, a dobijem ili mrvu ljubavi ili ništa. Ma neću o tome. | |
| | | malena.devojcica
| Naslov: Re: Vaša razmišljanja o životu, ljubavi i sreći Uto Mar 16, 2010 3:28 pm | |
| Ljubav...Ja sam zaljubljena i dok sam cekala da mi se ljubav desi..to su najsladji trenuci u mom zivotu.. Ljubav je kad volis toliko da ti nije bitno da li si voljen. Vec zelis da voljena osoba bude srecna..Ako ne sa tobom...Nije bitno sa kim | |
| | | mnfrd
| Naslov: Re: Vaša razmišljanja o životu, ljubavi i sreći Pet Jul 02, 2010 3:10 am | |
| Subota, 11. jun, najvreliji dan ove godine, počelo svetsko prvenstvo, moja devojčica slavi maturu a moj ortak Jimi i ja krečimo moju gajbu. ''Jimi, brate, oćemo li da odradimo pola, pa da malo gledamo fudbal, pa da se sredimo i izadjemo, popijemo nešto, možda se i nadjemo sa onom tvojom picom?...'' ''Jok, ima da rokamo do ponoći, da se lepo odmorimo, pa da smo sutra slobodni''. Rečeno - učinjeno; popismo dve dvolitre piva, dva litra soka, nekoliko sladoleda, kafica, pečeno pile, nekoliko majica promenismo, fudbala ne videsmo, sa devojkama samo sms-ove razmenismo, s nogu spadosmo... i tako do pet(!) ujutru... Sedimo i čerečimo ostatke piletine piva i sladoleda, i onako, usput, pričamo o sreći i ženama i religiji i životu... ''Jimi, druže, ne izadjosmo u grad, ne gledasmo fudbal, nisi se video sa ženskom, nismo se ni malo opustili... da nam neko kaže da nam je ovo poslednji dan života, mogli smo i da ostavimo ostatak krečenja za sutra, a večeras smo se mogli i malo zabaviti...'' ''Ne, prijatelju, ako smo zaista otkrili nešto o sreći, o životu, o besmrtnosti... onda bi, čak i da nam je neko juče rekao da nam je ovo poslednji dan, ipak radili ovo isto; lepo bi smo okrečili kuću, odradili svoje i ne bi smo imali za čime da žalimo. Ako bi kukali, u stilu ''jao, mogli smo ovo-ono'' pokazali bi smo da smo nesrećni, neispunjeni, nezadovoljni. Ako si, medjutim, ispunio sebe, onda je svejedno kad će doći poslednji dan i šta ćeš raditi tada. Dogovorili smo krečenje - krečimo i gotovo''. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Vaša razmišljanja o životu, ljubavi i sreći | |
| |
| | | | Vaša razmišljanja o životu, ljubavi i sreći | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |