NesaDeBeli Admin
Posts : 472 Reputacija : 1 Join date : 26.02.2010 Age : 55 Location : Aleksandrovac
| Naslov: Molba svim posetiocima foruma Pon Dec 06, 2010 11:25 pm | |
| Na početku ću vam poželeti dobrodoššlicu na ovaj forumčić i poželeti da se na njemu osećate prijatno i da vas preplavljuju samo pozitivna osećanja. Ovde ćete naći mnogo toga što vas može zanimati ako ste u potrazi za odgovorima na pitanja koje vam postavlja život. Većina postova je preuzeta sa raznih strana interneta. Vodio sam se idejom da na jednom mestu sakupim što više lepih, priča i pesama. Tu je i neizostavni deo sreće - humor i sve one druge sitnice koje vas mogu oraspoložiti.
Kao admistrator ovog foruma često pratim broj poseta. Primetio sam da broj poseta raste iz dana u dan, ali da jednostavno retko ko želi da se priključi kao član i objavljuje neke lepe i svima korisne tekstove. Ja sam odlučio da ne odustajem u borbi protiv tuge u ovom svetu, a pravi način je za to realno sagledavanje svih aspekata života. I smeh i suze i sva osećanja treba realno prihvatiti kao deo svačijeg života. Niko od nas nije pusto ostrvo i svakome od nas je potrebna ljubav koju možemo jedni drugima pružiti. Ovaj forumčić nije napravljen u komercijalne već u empatijske svrhe i zato apelujem na svakoga od vas koji je ovaj moj poziv pročitao da mi se pridruži u borbi protiv svih negativnih osećanja na svetu. Budimo četa mala, ali odabrana. Pokažimo sebi da je moguće promeniti sve(s)t samo ako se udruženo borimo za svoje ciljeve.
Da li ste uz mene? | |
|